Bij Ookami Dojo worden er elke week 13 trainingen gehouden, gespreid over 4 avonden en 2 locaties. Er wordt in 4 verschillende afdelingen getraind en daarnaast zijn er ook nog twee wedstrijdteams. We hebben een erg uitgebreide werking en dat maakt het voor iedereen mogelijk om een persoonlijk trainingsrooster samen te stellen dat matcht met je verdere agenda. 

Alle info over onze praktische werking vind je op deze pagina terug.

Bij Ookami Dojo is de sport toegankelijk houden iets waar we ons enorm voor inzetten. We houden onze tarieven daarom zo laag mogelijk en zorgen er ook voor dat je je lidmaatschap helemaal aan je wensen kan aanpassen om zo overbodige kosten te voorkomen. 

De hieronder getoonde tarieven gelden voor een volledig seizoen (september - augustus). Wie later op het seizoen inschrijft, krijgt een korting voor de maanden die al voorbije zijn. 

Enkel de lessen uit het basis weekrooster moeten geteld worden om het aantal lessen per week te bepalen.

Pups en Welpen

  • Bondsgeld en verzekering: €50/seizoen
  • Lesgeld bij 1 training per week: €90/seizoen
  • Lesgeld bij 2 trainingen per week: €120/seizoen
  • Lesgeld bij 3 trainingen per week: €130/seizoen
  • Lesgeld bij 4 trainingen per week: €140/seizoen

Alle Welpen kunnen gratis deelnemen aan de Hojo Undo op zondagochtend.

Jeugd en Volwassenen

  • Bondsgeld en verzekering: €50/seizoen
  • Lesgeld bij 1 training per week: €100/seizoen
  • Lesgeld bij 2 trainingen per week: €130/seizoen
  • Lesgeld bij 3 trainingen per week: €140/seizoen
  • Lesgeld bij 4 trainingen per week: €150/seizoen

Alle Jeugdleden en Volwassenen kunnen gratis deelnamen aan de Hojo Undo op zondagochtend.

Jeugdleden en volwassenen, vanaf de graad van 6e Kyu, kunnen gratis deelnemen aan de tweewekelijkse hogebandentraining op zaterdagochtend.

Met een nieuwe sport of hobby beginnen is altijd spannend. Lijkt karate je iets voor jou, maar ben je toch niet helemaal zeker - dan zijn de gebruikelijke twee proeflessen die clubs aanbieden vaak niet genoeg om écht zeker van je stuk te zijn. Om te zorgen dat je na enkele proeflessen niet meteen een jaarabonnement moet nemen en moet investeren in een volledige uitrusting, biedt Ookami Dojo je de kans om een 'Start to Karate'-lidmaatschap te nemen. Ontdek er hier alles over!

Op héél jonge leeftijd starten met karate, kan bij de Pups van Ookami Dojo. Kinderen vanaf 4 jaar maken in deze groep spelenderwijs kennis met alles wat onze sport te bieden heeft. Onze Pups krijgen de basis van het Karate aangeleerd, maar dit volgens de principes van het MultiMove. Hun brede motorische ontwikkeling wordt dus niet uit het oog verloren wanneer zij hun eerste stapjes in de karatewereld zetten!

Kinderen van 8 tot en met 11 jaar komen bij Ookami Dojo bij de Welpen terecht. In deze afdeling wordt er sportspecifiek getraind, maar wordt ook nog steeds heel veel aandacht besteed aan andere motorische vaardigheden. De persoonlijke interesses binnen het karate komen hier ook meer tot uiting en kinderen krijgen de kans om, na een voorbereidingsperiode, deel te nemen aan wedstrijden in Kata of Kumite. Naast sportkarate zetten we bij de Welpen ook al in op Budo Karate. Ze leren dus ook de basis van werpen, vegen, klemmen, houdgrepen en bevrijdingen en dit met oog op zelfverdediging.

 

Vanaf 12 jaar kom je bij de Jeugdafdeling terecht. De Jeugd traint intensief op alle onderdelen van het karate. Zij aan zij met onze Volwassenen schaaft de Jeugd haar technische skills bij en werken we aan een dieper begrip van het karate. Om onze Jeugd alle kansen te bieden om zich te ontwikkelen, trekken we met hen vaak 'naar buiten'. Zij kunnen aan wedstrijden deelnemen, maar kunnen ook deelnemen aan trainingsdagen en -kampen.

Wie ouder is dan 18 jaar, traint bij onze Volwassenen. Ook hier wordt fanatiek getraind en aandacht besteed aan alle facetten van het karate.

Karate is een krijgskunst, maar heeft daarnaast ook een sterk sportief element. Ookami Dojo wil iedereen die op dit vlak wil groeien daar ook alle kansen voor geven. Daarom heeft onze karateschool twee wedstrijdteams: Het Katateam en het Kumiteteam.

© website powered by Twizzit.com