Ookami Dojo is een héél actieve club. We hebben een druk trainingsrooster met 4 lesdagen per week, maar dat wil abosluut niet zeggen dat we verder stil blijven zitten. Naast ons gewone lesaanbod, organiseert Ookami Dojo ieder jaar verschillende trainingsdagen, sportkampen, clubevenementen en wedstrijden. Er valt dus altijd iets te beleven en om dit mogelijk te maken is een sterk team nodig. Er zijn heel wat vrijwilligers en sympathisanten bij Ookami Dojo betrokken, maar het grootste engagement komt vanuit het Team Ookami, dat bestaat uit ons Lesgeverskorps en onze Ouderraad. Leer hen hier beter kennen!

 

 

Bij Ookami Dojo kunnen we rekenen op een gemotiveerd stel lesgevers. Hun missie? Elke Ookami helpen om de beste versie van zichzelf te worden!

Onze lesgevers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door het karate en hun enthousiasme werkt héél aanstekelijk. Leer ze hier beter kennen!

Als je de Ookami Dojo Ouderraad een slogan zou moeten geven, zou die "Samen maken we iedereen sterker" zijn.

Onze Ouderraad is een enthousiaste groep die onze vereniging een héél warm hart toedraagt. Ze steken daarom zowel voor als achter de schermen graag de handen uit de mouwen en ondersteunen ons bestuur zowel op organisatorisch als praktisch vlak. Wat onze Ouderraad allemaal doet en voor de club betekent, kan je hier allemaal ontdekken.

© website powered by Twizzit.com