Bij Karateschool Ookami Dojo wordt er op 2 verschillende locaties getraind. We hebben een dojo in Putte, gevestigd in MFC De Biezen, en een dojo in Stabroek, gevestigd in de sporthal van het PITO. Beide locaties hebben een eigen karakter en invulling, maar toch blijven we één vereniging.

Dankzij onze twee locaties is Ookami Dojo in staat een goedgevuld trainingsrooster op te stellen. Hierdoor kunnen onze leden makkelijk zelf hun trainingsmomenten inplannen en maximaal bouwen aan hun karateverhaal.

Dojo Putte is het kloppende hart van Karateschool Ookami Dojo.

De Dojo is gevestigd in MFC De Biezen, een gezellig sport- en vergadercomplex in Nederlands Putte. 

Iedere dinsdag en vrijdag houden we hier training voor al onze afdelingen.

Ouders kunnen in Dojo Putte de trainingen volgen vanop de tribune, of verbroederen in het gezellige cafe de Biezen.

Adres: Schoolstraat 42, 4645 DA Putte (NL)

Dojo Stabroek is de jongste van de twee Ookami Dojos. 

De Dojo is gevestigd in Zaal Moorland te Stabroek. Dit rustige zaaltje maakt deel uit van de sportinfrastructuur iachter het gemeentehuis. 

Iedere maandag en donderdag trainen we hier met de Pups, de Welpen en onze wedstrijdteams. Vanaf september 2021 breiden we onze werking in Dojo Stabroek verder uit. Ook voor onze Jeugd en Volwassenen zal er vanaf dan een lesmoment op deze locatie worden ingepland.

Dojo Stabroek is niet op publiek voorzien, maar ouders kunnen een stoeltje meebrengen en de training vanaf de zijlijn volgen.

Adres: Sportweg 2, 240 Stabroek (BE)

© website powered by Twizzit.com